C’s carrega contra els alcaldes de Gavà i Sant Joan Despí

El grup polític critica l’actitud de Raquel Sánchez, “d’avançar la campanya de les eleccions municipals”  i Antonio Poveda “per posar en perill la continuïtat de l’Escola Bressol ‘El Timal’”.

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) de Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha criticat que l'Ajuntament "enceti 'rentats de cara' pocs mesos abans de les eleccions municipals". En declaracions als mitjans de comunicació, Ibáñez ha assegurat que campanyes com "el civisme, la neteja intensiva de carrers, l'impuls al comerç o l'actual Imagina Gavà, demostren que el govern municipal ja està en campanya." A més, Ibáñez ha deplorat que "el govern local només presti atenció als problemes dels veïns quan s'apropen les eleccions". En aquest sentit, el regidor de C's ha afirmat que "els gavanencs volen un projecte de ciutat per a mig i llarg termini, en comptes de campanyes institucionals dissenyades exclusivament per a millorar la imatge de l'equip municipal de cara al 24 de maig".

D’altra banda, el coordinador del grup local de Sant Joan de Despí, José Luis Cerro, ha alertat que "la continuïtat de l'Escola Bressol 'El Timbal' està en perill per les retallades i la mala gestió dels socis de govern CIU i PSC en el ple santjoanenc”. I ha assegurat que "les polítiques de retallades de CiU han provocat que les escoles bressol es trobin asfixiades econòmicament pel que és inviable proporcionar una oferta de qualitat que sigui assequible a les butxaques de les famílies que més estan sent castigades per la crisi". Cerro ha evidenciat que "CiU ha deixat d'aportar el seu terç proporcional de subvenció per quelcom tan bàsic i necessari com són les escoles bressol" mentre que per a altres partides "com la construcció d'un nou estat no deixa d'emprar recursos de les famílies catalanes". A més, el coordinador local de C's ha explicat que el PSC ha governat “tota la legislatura al costat de CiU sense cap necessitat política, ja que disposaven de majoria absoluta en el ple", per la qual cosa "els socialistes també són responsables d'aquesta forma de fer política".

Redacció / Foto: C’s Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
139

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix