El candidat Carles Lozano (CiU) presenta el seu projecte per Viladecans

Imprimeix

El coordinador general de CDC, Josep Rull, va dir durant l’acte que “Catalunya pot ser la Dinamarca o la Suècia del sud d’Europa en polítiques econòmiques i de progrés social”.

Elcoordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, va assegurar ahir al matí a Viladecans que Catalunya pot ser el gran país del sud d’Europa en polítiques econòmiques i de progrés social”. I va afegir que nosaltres podem ser la Dinamarca o la Suècia del sud d’Europa, estem en condicions de ser-ho”. Rull va insistir que durant aquests mesos s’ha de traslladar a la gent un missatge de seguretat, optimisme i molta confiança”. Ara, és el moment d’explicar perquè volem tenir un nou estat, com imaginem aquest nou estat català i com farem aquest procés de transició”. El líder de Convergència ha insistit també que si “fem arribar aquest missatge a la gent, arribarem a àmbits on el debat sobre la independència genera dubtes.”

Josep Rull va fer aquestes declaracions abans de la presentació del candidat de CiU a Viladecans, Carles Lozano, per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. El coordinador general de Convergència va assegurar que aquest nou projecte de llibertat i progrés es guanya a Viladecans, Baix Llobregat, L’Hospitalet i Baix Besòs. Estem a punt d’esdevenir un país que pot generar molta riquesa, i deixar de ser un país amputat”. D’altra banda, Josep Rull va encoratjar a la gent de Viladecans a creure en el projecte de Carles Lozano perquè defensarà els interessos de la gent, aquí a Madrid i on sigui”. Per la seva banda, Carles Lozano es va presentar com a garant d’un projecte reformador i diferent a aquests 32 anys d’hegemonia del PSC a Viladecans”. Lozano presentarà aquest projecte renovador amb una llista jove i amb moltes ganes de treballar per construir aquesta nova Catalunya.

Redacció / Foto: CDC