Josep Rull presenta Eric Blanco com a candidat a l’alcaldia de Corbera

El Coordinador General de Convergència agraeix al nou cap de llista “la voluntat de fer un pas endavant” i destaca que “és una persona amb vocació de servei, capacitat de gestió i sentit comú”.

El Coordinador General de Convergència, Josep Rull, va presentar ahir davant d’una cinquantena de simpatitzants a Eric Blanco com a candidat de CiU a l’alcaldia de Corbera de Llobregat per les eleccions municipals del 24 de maig de 2015. L’acte va comptar amb la presència del president comarcal Josep Maria Llop, el president local Manel González i altres presidents d’agrupació, regidors i alcaldables de municipis del Baix Llobregat.

Josep Rull va agrair a Eric Blanco “la voluntat de fer un pas endavant, en uns moments en els que la política esta molt tensionada”. Tot i reconèixer que “potser no s’han fet prou bé les coses”, el Coordinador General de Convergència va reivindicar la importància de la política en la societat actual, tot dient que “l’estat i les institucions han d’existir, perquè quan els polítics perden protagonisme, altres actuen des de la impunitat més absoluta.”

El Coordinador General va destacar també que “Manel Ripoll i el seu equip han fet una bona tasca durant els darrers vuit anys”, va felicitar a l’agrupació local de Corbera perquè “ha fet un bon relleu”, va dir que “l’Eric Blanco és un bon candidat, perquè és una persona amb vocació de servei, capacitat de gestió i sentit comú” i va recordar que en aquests moments ”les millors polítiques públiques es fan a municipis governats per representants de CiU”.

Davant la transcendència històrica del moment que està vivint Catalunya, Josep Rull va engrescar als assistents a explicar a la població que “una Catalunya lliure tindrà una extraordinària capacitat per generar prosperitat”, que “la independència ha de ser concebuda com una oportunitat i no com una amenaça”, que “Barcelona és la gran capital del sud d’Europa” i “ningú pot treure la seva condició de ciutadans europeus a 7’5 milions de catalans.”

Per tancar la seva intervenció, Josep Rull va afirmar que “Catalunya genera prou riquesa. El problema és que creem els diners i se’ls queda un altre” i va afegir que “Espanya va entrar a la comunitat europea a l’any 1986. Durant tot aquest temps, la Unió Europea ha transferit a Espanya ajuts per un import de 92.000 milions d’euros. En aquests mateixos anys, Catalunya ha aportat 300.000 milions d’euros a la resta de l’estat.”

Projecte de ciutat

Eric Blanco va centrar la seva intervenció en el projecte de ciutat que ell i el seu equip estan desenvolupant per Corbera de Llobregat. “Estem preparant un programa electoral basat en tres grans eixos: social, nacional i de reactivació econòmica”, va dir. Després, el candidat va assolir un seguit de compromisos, entre els que cal destacar la voluntat de “fer polítiques socials actives, participar des de l’ajuntament en la construcció d’estructures d’estat, amb mesures com la de tributar els nostres impostos directament a la Generalitat de Catalunya”i “transformar el model econòmic del municipi”.

Creació de les JNC a Corbera

En el decurs de l’acte, el president local Manuel González va anunciar la constitució de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya a Corbera. Davant l’absència, per raons familiars, del seu responsable, Pol Ejarque, el seu company Marc Sunyer va dirigir unes breus paraules que dir que el seu objectiu és “donar veu als jovents de Corbera i fer-los partícips del moment històric que estem vivint a Catalunya.”

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix