PODEMos Castelldefels decideix presentar-se a les eleccions municipals

Imprimeix

L’Assemblea Ciutadana va fer pública la decisió d’impulsar la candidatura amb el nom de Castelldefels Sí Pot.

Finalment s’ha confirmat la participació de PODEMos en les pròximes eleccions municipals de Castelldefels. Aquesta participació i el nom de la candidatura recolzada, Castelldefels Sí Puede/Castelldefels Sí Pot, es van fer públic a l’Assemblea Ciutadana celebrada el passat dissabte 17 de gener.

Alexandre Company, Secretari General

Durant l’Assemblea Ciutadana de PODEMos Castelldefels, que va aplegar uns setanta assistents, es va presentar el Secretari General, Alexandre Company, i el Consell Ciutadà Municipal elegit entre el 26 i el 30 de desembre per tots els membres de Podemos al municipi. Aquestes onze persones seran les responsables de dur la direcció política del partit a Castelldefels els pròxims tres anys.

La seva primera passa, tal com estableix el document polític-organitzatiu proposat pel recentment estrenat Secretari General, ha estat iniciar el procés electoral municipal. Els primers dies de l’any es va encetar un procés de recepció de propostes per a decidir el nom de la candidatura que PODEMos Castelldefels recolzaria a les pròximes eleccions municipals. Posteriorment es va realitzar una votació al canal PODEMos Castelldefels de la plataforma Appgree a la que tots els membres pogueren participar en l’elecció del nom i seleccionaren per majoria Castelldefels Sí Pot.

Segons el comunicat enviat a la nostra redacció, la formació política explica que “PODEMos Castelldefels continua amb el seu creixement i implantació al municipi seguint les bases de la democràcia participativa i la implicació ciutadana a la nova manera de fer política que defensa el partit. La il·lusió i la motivació per a impulsar el canvi polític són la bandera de PODEMos per aquest nou any 2015”. El següent pas és obrir un procés de primàries per escollir el cap de llista i els integrants d’aquesta.

Redacció / Foto: PODEMos Castelldefels