Rosa Boladeras (PSC) optarà a la reelecció com alcaldessa de Corbera

L'agrupació socialista local la va escollir ahir en assemblea per més del 96% dels vots.

El PSC de Corbera de Llobregat ja té candidata. Es tracta de Rosa Boladeras, que actualment exerceix com alcadessa de la localitat baixllobregatina i que optarà a la reelecció. L’agrupació local la va escollir en assemblea per més del 96% dels vots emesos dels militants i simpatitzants.

D’aquesta manera, Boladeras renova el seu compromís de continuar treballant per a Corbera, liderant la candidatura socialista en les pròximes eleccions municipals. Segons la candidata, “som excepcionals. És excepcional que un grup de persones, de bones persones, coherents, treballadores i que saben el que es porten entre mans, es continuïn oferint per assumir la responsabilitat de governar." En aquest sentit, va assegurar que "si hi ha alguna paraula que defineix, des de sempre, els socialistes de Corbera és coherència. Coherència, tant en el fons com en les formes"Una qualitat, que juntament amb "la fiabilitat, el sentit comú, el compromís, el treball, la dedicació a fons i tractar per igual a tothom, sense distincions" són, per Boladeras "els valors que ens defineixen. Valors que, en aquesta societat desencantada i decebuda, valen el seu pes en or."

Boladeras va recordar als i les assistents que la seva candidatura respon a una voluntat personal de treball per i per a el municipi "m'ofereixo, em continuu oferint, per assumir responsabilitats i feina, acompanyada de bones persones, homes i dones que conserven la il·lusió de transformar les coses, sabent que les coses només es canvien amb molt d'esforç. De cara al futur, Boladeras va ser contundent assegurant que "les idees no s'imposen, les idees es difonen per convenciment. El model de societat que volem, l'hem de proposar amb alegria i insistència. Ja sé que això no és gens fàcil, però us asseguro que val la pena."

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix