Josep Maria Llop (CiU), abrigallat per Xavier Trias i Salvador Esteve a la seva presentació

Imprimeix

És el candidat a l’alcaldia de La Palma de Cervelló de la coalició nacionalista.

Josep Maria Llop va ser presentat ahir com a candidat a l’alcaldia de La Palma de Cervelló per dos pesos pesants de Convergència, com ara Xavier Trias i Salvador Esteve. L’acte va tenir lloc al teatre de l’Aliança Palmarenca amb presència d’unes 250 persones, entre les quals s’hi trobaven el diputat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Joan Maresma, i diversos alcaldes, regidors i candidats de poblacions del Baix Llobregat, com Cervelló, Collbató, Sant Andreu de la Barca, Corbera o Sant Feliu de Llobregat.

Trias: “CiU vol fer unes ciutats i pobles millors, per tenir un país millor”

El president de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va dur a terme la presentació del candidat, tot dient que l’objectiu de Convergència i Unió “és fer unes ciutats i pobles millors, per tenir un país millor”. Trias va explicar que “ser alcalde és una de les coses més boniques del món” i va destacar “la il·lusió d’en Pep Llop per tornar a ser alcalde”. Després de recordar que La Palma de Cervelló forma part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona des de l’any 2011, Trias va dir també que “els pobles i ciutats de Catalunya tenen les seves especificitats, però és evident que junts serem més forts” i va afegir que “la nostra és una aportació per la qualitat. El treball, la sanitat i l’educació han de ser la nostra obsessió”. Per concloure, Trias va afirmar que “hem d’avançar en vers les nostres llibertats, donant resposta a les necessitats de les persones.”

Llop: “Catalunya comença en cadascun dels nostres ajuntaments”

El candidat de La Palma de Cervelló, Josep Maria Llop, va manifestar que “Catalunya comença en cadascun dels nostres ajuntaments i és des d’aquí on hem de posar-nos al servei de les persones”. Respecte a l’Àrea Metropolitana de Barcelona va dir que “volem estar, però no només perquè ens ajudin sinó per aportar allò que som i que volem ser”. En aquest sentit va recordar que “La Palma és denominació d’origen Penedès i nosaltres volem posar en marxa un projecte vitivinícola que ens pot posar en valor i servir per a la creació de molts llocs de treball”. També va expressar la seva voluntat de treballar per “arreglar els tres enclavaments de barraquisme que hi ha al nostre poble, ajudar a les entitats ciutadanes amb subvencions i assessorament tècnic i aconseguir que la fibra òptica i facilitar l’accés dels ciutadans a la sanitat”. Llop es va comprometre a “gastar les sabates, anant casa per casa, per fer un poble a la mida dels ciutadans”.

Esteve: “Ser alcalde requereix molt de treball i estar al servei de les persones”

D’altra banda, Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona i alcalde de Martorell, va cloure l’acte amb una intervenció curta però prou contundent: “Ser alcalde requereix molt de treball i estar al servei de les persones. Per fer aquesta feina fan falta els millors i en Pep Llop és un d’ells. És per això que et faig l’encàrrec que siguis el proper alcalde de La Palma.”

Redacció / Foto: CiU