Josep Maria Llop (CiU), abrigallat per Xavier Trias i Salvador Esteve a la seva presentació

És el candidat a l’alcaldia de La Palma de Cervelló de la coalició nacionalista.

Josep Maria Llop va ser presentat ahir com a candidat a l’alcaldia de La Palma de Cervelló per dos pesos pesants de Convergència, com ara Xavier Trias i Salvador Esteve. L’acte va tenir lloc al teatre de l’Aliança Palmarenca amb presència d’unes 250 persones, entre les quals s’hi trobaven el diputat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Joan Maresma, i diversos alcaldes, regidors i candidats de poblacions del Baix Llobregat, com Cervelló, Collbató, Sant Andreu de la Barca, Corbera o Sant Feliu de Llobregat.

Trias: “CiU vol fer unes ciutats i pobles millors, per tenir un país millor”

El president de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va dur a terme la presentació del candidat, tot dient que l’objectiu de Convergència i Unió “és fer unes ciutats i pobles millors, per tenir un país millor”. Trias va explicar que “ser alcalde és una de les coses més boniques del món” i va destacar “la il·lusió d’en Pep Llop per tornar a ser alcalde”. Després de recordar que La Palma de Cervelló forma part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona des de l’any 2011, Trias va dir també que “els pobles i ciutats de Catalunya tenen les seves especificitats, però és evident que junts serem més forts” i va afegir que “la nostra és una aportació per la qualitat. El treball, la sanitat i l’educació han de ser la nostra obsessió”. Per concloure, Trias va afirmar que “hem d’avançar en vers les nostres llibertats, donant resposta a les necessitats de les persones.”

Llop: “Catalunya comença en cadascun dels nostres ajuntaments”

El candidat de La Palma de Cervelló, Josep Maria Llop, va manifestar que “Catalunya comença en cadascun dels nostres ajuntaments i és des d’aquí on hem de posar-nos al servei de les persones”. Respecte a l’Àrea Metropolitana de Barcelona va dir que “volem estar, però no només perquè ens ajudin sinó per aportar allò que som i que volem ser”. En aquest sentit va recordar que “La Palma és denominació d’origen Penedès i nosaltres volem posar en marxa un projecte vitivinícola que ens pot posar en valor i servir per a la creació de molts llocs de treball”. També va expressar la seva voluntat de treballar per “arreglar els tres enclavaments de barraquisme que hi ha al nostre poble, ajudar a les entitats ciutadanes amb subvencions i assessorament tècnic i aconseguir que la fibra òptica i facilitar l’accés dels ciutadans a la sanitat”. Llop es va comprometre a “gastar les sabates, anant casa per casa, per fer un poble a la mida dels ciutadans”.

Esteve: “Ser alcalde requereix molt de treball i estar al servei de les persones”

D’altra banda, Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona i alcalde de Martorell, va cloure l’acte amb una intervenció curta però prou contundent: “Ser alcalde requereix molt de treball i estar al servei de les persones. Per fer aquesta feina fan falta els millors i en Pep Llop és un d’ells. És per això que et faig l’encàrrec que siguis el proper alcalde de La Palma.”

Redacció / Foto: CiU

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix