×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Intensa gira del convergent Josep Rull pel Baix Llobregat Nord

Imprimeix

El coordinador general de CDC va visitar Abrera, Martorell, Esparreguera i Castellví de Rosanes.

El coordinador general de Convergència va ser aquest divendres a la tarda el Baix Llobregat Nord on, després de visitar la companyia Doga de components automobilístics, a Abrera va oferir una xerrada per als militants i simpatitzants del partit a Esparreguera i, a més, va presentar Joan Carles Almirall com a candidat de CiU a l’alcaldia de Castellví de Rosanes a les eleccions municipals del mes de maig.

Sector automobilístic

Josep Rull ha iniciat el seu recorregut d’ aquest divendres pel Baix Llobregat amb una visita a la companyia de components automobilístics Doga SA, a Abrera. El coordinador general de Convergència va dir que “Doga és “un exemple d’empresa catalana amb visió, que ha entès que el mercat és tot el món”. Durant la visita, va recórrer les diferents línies de producció de l’empresa, a més de conèixer el funcionament del centre de tecnificació, dedicat a la innovació i al disseny dels components per als automòbils. En aquest sentit, Rull va destacar “la capacitat d’innovació” de Doga. Va afegir que ha sabut obrir-se i entendre que la internacionalització i la innovació del teixit empresarial són elements clau” i que precisament aquesta inversió en innovació i exportació els ha ajudat a superar uns anys de crisi que “han castigat especialment el sector de l’automoció”.

Després de la visita a l’empresa, on Rull va estar acompanyat per diversos membres de CDC de la comarca, el coordinador general de Convergència també va visitar el Centre d’Excel·lència per a la formació de professionals d’automoció a Martorell.

Projecte nacional

Posteriorment, Josep Rull es va traslladar fins a Esparreguera, on va oferir una xerrada sobre el projecte nacional de Catalunya davant una cinquantena de militants i simpatitzants de Convergència -foto-. En aquest acte, celebrat a la seu del partit, el coordinador general va explicar d’una forma molt didàctica les raons que donen sentit al camí que es va iniciar per assolir la sobirania, tot fent esment a fets com que Catalunya “és el setè país en capacitat per generar riquesa de tota Europa, per davant d’Alemanya”, va recordar que el nostre país “aporta cada any 15.000 milions d’euros a l’estat, que no retornen”, va afegir que “ho hem provat tot per aconseguir l’encaix de Catalunya a Espanya, però no ens hem sortit” i va afirmar que el debat sobre el futur de Catalunya “té a veure, fonamentalment, amb la necessitat que tenim d’assolir progrés i benestar pels nostres ciutadans.”

Respecte a la decisió de celebrar eleccions al mes de setembre en lloc de fer-ho al mes de març, Josep Rull va assenyalar que “durant els pròxims vuit mesos hem de ser capaços de construir instruments d’estat i tenir respostes per totes les preguntes que ens puguin fer els catalans respecte al funcionament de la hisenda, la sanitat, l’educació o les pensions.”

Presentació

El darrer acte del coordinador general de Convergència en la seva visita al Baix Llobregat va ser presentar a Joan Carles Almirall com a candidat a l’alcaldia de Castellví de Rosanes per les municipals del pròxim mes de maig. Davant un centenar de persones, entre el que es trobaven el president comarcal, Josep Maria Llop, i diversos alcaldes, candidats i presidents d’agrupacions locals de municipis de la comarca, Rull va expressar el seu convenciment que el cap de llista assolirà el seu objectiu “perquè és un polític honest, preparat, lluitador, perseverant i amb capacitat per il·lusionar.”

Redacció / Foto: Arxiu