Andreu Pérez (ERC) presenta la seva candidatura

Imprimeix

El cap de Llista per Gavà de la formació republicana a les pròximes eleccions municipals ho va fer davant tres-centes persones en un acte que es va celebrar a l’Espai Maragall.

Ahir es va celebrar l'acte de presentació del candidat d'ERC a l'alcaldia de Gavà, Andreu Pérez, al qual era previst que hi participés el president d'ERC Oriol Junqueras, cosa que finalment no fou possible per l'allargament de la reunió amb el president Mas i les presidentes de l'ANC, Òmnium i el president de l'AMI al Palau de la Generalitat. Més de tres-centes persones assistiren a l'acte organitzat a l'Espai Maragall de Gavà, entre ells diversos dirigents veïnals i d'entitats de la ciutat, en l'acte més multitudinari organitzat per ERC a Gavà.

Les propostes

L'acte s'inicià amb un vídeo amb vint-i-cinc propostes impulsades per ERC, tant a nivell municipal com al Parlament de Catalunya, que han estat assolides en acords del ple municipal o en acords del Govern de la Generalitat, sobre diversos àmbits socials de la ciutat.

Andreu Pérez, que repeteix com a cap de llista -actualment és el portaveu municipal del grup ERC-Els Verds-Independents per Gavà integrat per dos regidors- va avançar que alguns dels eixos del que serà les principals propostes de la seva candidatura "en favor de l'economia i la creació de treball, els serveis socials, l'urbanisme, el medi ambient i un millor funcionament de l'administració municipal". Precisament l'impuls de polítiques socials en favor de les persones i famílies més desafavorides, així com una decidida política de creació de llocs de treball en àmbits com la pagesia, el turisme culturals i les indústries d'alta tecnologia, seran es principals compromisos d'una candidatura que des de l'oposició constructiva actual, “aspiro a tot, fins i tot a l'alcaldia."

#DecideixGavà

Amb aquest acte, ERC inicia un procés participatiu per elaborar el programa electoral a les eleccions municipals del 14 de maig, que amb el lema #DecideixGavà vol implicar el màxim de ciutadans en el programa que ERC vol impulsar els pròxims quatre anys a la ciutat, i que utilitzarà tots els canals de comunicació a l'abast: correu postal, facebook, twitter, correus electrònics i actes públics. Precisament ahir es repartiren uns fulls on es començaren a recollir idees i propostes que es dipositaren en una urna instal·lada a sortida.

Davant la impossibilitat ahir d'Oriol Junqueras de participar en l'acte, és previst que pròximament se celebri un nou acte públic a Gavà, abans de les eleccions municipals.

Redacció / Foto: ERC Gavà