Ramon Guasch, candidat per ICV a l’alcaldia de Begues

Ha estat escollit per unanimitat després de la celebració d’un procés de primàries.

A finals de desembre es van realitzar un procés de primàries a ICV Begues on Ramon Guasch va ser escollit, per unanimitat, candidat a l'alcaldia de la població baixllobregatina. Així doncs, el candidat de la formació ecosocialista tornarà a ser cap de llista. Jardiner de professió està vinculant a la política des de fa més de 35 anys.

Segons explica ICV Begues: “després d'analitzar en diverses reunions la complexa i difícil realitat en què vivim, hem considerat que Iniciativa per Catalunya-Verds-Entesa pel Progrès Municipal (ICV-E) Begues s'ha de presentar a les pròximes eleccions municipals. Ho fem perquè pensem que podem aportar solucions als problemes que hi ha sobre la taula al nostre poble, i ens motiva treballar perquè el model de poble en el que creiem esdevingui realitat al municipi. Volem representar l'esquerra al poble”. A més, els ecosocialistes exigeixen “que torni al poble la serietat política, les idees, el debat intel·ligent i constructiu, la vocació per la política, les decisions meditades, la voluntat de treballar en un model de poble i no en incomprensibles direccions contradictòries, conseqüència dels quatre governs que hi ha hagut a la legislatura més inestable de la democràcia a Begues.”

Un mes d’alcalde

Guasch només va estar un mes com a alcalde de Begues precisament en aquesta legislatura, ja que CiU, el PP i els independents de Tot per Begues es va aliar per apartar-lo del càrrec amb una moció de censura. La convergent Mercè Esteve va passar a ser l’alcaldessa malgrat que la candidatura dels ecosocialistes va ser la més votada. Cal recordar que en les últimes eleccions van donar ICV com a guanyadora amb 643 vots però amb tres regidors, els mateixos que van aconseguir CiU –la segona força més votada amb 542 vots– i el PP –que en va obtenir 514–. La resta dels regidors, fins a arribar als 13 se'ls van repartir Gent de Begues, Tot per Begues i ERC.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix