C’s ja té candidats a l’alcaldia de Cornellà i Vallirana

Imprimeix

Jorge García Mulet triat i Enrique Giráldez, respectivament, van ser escollits com a cap de Llista de Ciutadans per a les pròximes eleccions municipals.

El responsable del grup local de Ciutadans (C's) de Cornellà, Jorge García Mulet -foto-, ha estat triat candidat a l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. García Mulet assegura que Ciutadans es presenta en el municipi com "una alternativa política real, neta i regeneracionista", i ha afegit que "C's treballarà en honor d'una administració local més transparent i participativa que estigui al servei de tots els veïns i no d'uns pocs".García Mulet, nascut en Calaceite (Terol), està vinculat a Ciutadans des de la seva creació, en 2006, i actualment és el responsable del grup local de Cornellà. A més, García Mulet es va presentar en la llista del partit en les eleccions municipals de 2011, les autonòmiques de 2012 i les europees de 2013.

D’altra banda, l’actual portaveu de Ciutadans (C’s) de Vallirana, Enrique Giráldez, serà el cap de llista a Vallirana. Després d'un procés d'eleccions primàries i després que el Comitè Executiu del partit hagi aprovat la seva candidatura, Giráldez ha agraït a tots els afiliats, simpatitzants i membres de C’s que han dipositat la seva confiança en ell, i ha apostat per liderar “un projecte atractiu i de futur per al municipi que li permeti treballar per i per tots els Valliranencs”. A més, Giráldez ha assegurat que treballarà per “aconseguir representació en el consistori”per “millorar la situació del municipi i donar veu a una part de la ciutadania, que actualment no se sent representada amb els actuals grups polítics de l'Ajuntament.”


Redacció / Foto: Arxiu