Les JERC del Baix Llobregat tenen nou projecte i equip

El 12è Congrés de la formació política republicana es va celebrar a la Federació Obrera de Molins de Rei el passat 27 de desembre.

La Federació Obrera de Molins de Rei va ser l’escenari del dotzè Congrés de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) del Baix Llobregat, on es va definir i votar les línies que seguirà l’organització en els pròxims dos anys i l’equip encarregat a dur-les a terme.

Sílvia Guillén, l’alcaldable d’ERC Molins, va ser l’encarregada d’obrir el Congrés i, posteriorment, el portaveu sortint Arnau Mata va fer una valoració d’aquests darrers dos anys i va constatar “la bona salut del partit a causa de l’augment de militància, que ha passat a ser de gairebé 100 militants.”

Posteriorment es va passar a la votació de la ponència, el document on es recullen les demandes i propostes de millora que els militants de la comarca vam fer a la darrera assemblea. Amb l’aprovació d’aquest document es va marcar els objectius organitzatius i polítics, que són, entre d’altres, donar una major importància a l’àmbit municipal enfront del comarcal i impulsar encara més la formació de la militància, per tal de preparar-nos per afrontar les pròximes eleccions municipals.

Nova permanent

Aquestes tasques es duran a terme amb una nova permanent al capdavant de la comarca que va ser elegida democràticament. El nou equip el conformaran: Aniol Costa (Cervelló), que agafa el relleu d’Arnau Mata i serà portaveu; Irina Moreno (Cervelló), que repeteix a la Secretaria d’Organització; Aitor Rivera (Sant Feliu de Llobregat), que passa a ser secretari de Finances; Andrea Artero (Viladecans) s’incorpora com a nova secretària d’Imatge i Comunicació; mentre que Sergi Farré (Castellví de Rosanes) ocuparà la nova figura de secretari de Sectorials i finalment Marc Darriba portarà la Secretaria de Formació i Estratègia.

A la cloenda del Congrés van intervenir de Marcel Escudé, en representació d’ERC Baix Llobregat, que va destacar “el valor afegit que comporta la visió jove i fresca de les JERC a la comarca” així com en Joan Tardà, el diputat al Congrés espanyol, que va advertir “dels temps difícils que s’acosten per Catalunya i per al procés d’independència”. El portaveu nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana, Gerard Gómez, també va dedicar unes paraules per al nou equip, animant-lo a “treballar i a convèncer els joves del Baix Llobregat que la independència és necessària per aconseguir un estat el benestar que els treballadors ens mereixem.”

Finalment va ser el torn d’Aniol Costa, el flamant portaveu de les JERC Baix Llobregat va recordar que “els indecisos no ens els guanyarem, ni avui, ni aquí. Haurem de sortir al carrer, encara que faci fred i se’ns glacin les mans. Ens els haurem de guanyar, demostrar que valem prou, que estem a l’altura i que els som útils. Que a més de preocupar-nos el mateix que a ells els preocupa també els oferim solucions.”


Redacció / Foto: JERC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
96

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix