La campanya d’autoinculpació del 9N arriba a la comarca

Imprimeix

Avui s’ha celebrat a Sant Feliu de Llobregat i el pròxim 2 de gener es farà al jutjat número 1 de Martorell on participaran tots els municipis del Baix Llobregat Nord.

La campanya d’autoinculpació ciutadana que promou l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per donar suport a les autoritats convocants del 9N té especial protagonisme al Baix Llobregat aquesta setmana. Sant Feliu de Llobregat ha obert la campanya a la comarca amb un gran èxit de participació, amb cues al llarg del matí en el jutjat número 1 de la capital del Baix Llobregat. Cal destacar la presència de persones procedents d’altres municipis veïns.

Baix Llobregat Nord

D’altra banda, el pròxim divendres dia 2 de gener està previst que Martorell agafi el relleu. La delegació territorial de l'ANC al sector de la subcomarca del Montserratí convoca una concentració al jutjat número 1 de la localitat a partir de les 11.00h. La convoquen les ANC d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires i Martorell, i tindrà lloc al Jutjat número 1 de Martorell (Passatge del Sindicat, 10) a partir de les 11.00h.

Mesura de suport

L’autoinculpació col·lectiva pretén ser una mesura de suport ciutadà al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, a la vicepresidenta Joana Ortega i a la consellera d’Ensenyament Irene Rigau, sobre els quals s’ha admès a tràmit una querella per convocar la consulta. L’acció es duu a terme a les 37 delegacions de l’ANC arreu del país.


Redacció / Foto: Jordi Sueiras