CiU, PDF i JÀ Pallejà, en contra del llenguatge masclista als Plens

Imprimeix

Els tres partits rebutgen públicament l’actitud del regidor José Antonio Rubio (Entesa per Pallejà), que durant els plens s’adreça de forma despectiva a regidores de l’equip de govern.

Els grups municipals de Convergència i Unió, el Partit pel Desenvolupament de Fontpineda i Jà Pallejà han fet un comunicat conjunt on fan palès el seu rebuig al reiterat ús del llenguatge sexista de José Antonio Rubio, regidor d’Entesa per Pallejà, durant els plens de la corporació.

Els tres partits que formen govern al municipi expressen públicament “la seva condemna a l’actitud grollera i masclista del Sr. Rubio envers a regidores de l’equip de govern. Utilitzant un llenguatge de fort caire sexista, el regidor d’Entesa es refereix a regidores de l’equip de govern amb frases com “Alcalde, átala, átala!” o “Tú, aquí hoy eres una muñeca”. Segons el comunicat “aquests són només dos exemples de l’actitud del regidor d’Entesa per Pallejà, que aprofita la celebració dels plens municipals per a menystenir regidores de l’equip de govern.”

Des dels grups de CIU, PDF i JA Pallejà “s’exigeix al senyor Rubio que rectifiqui la seva actitud, impròpia d’un representant municipal i que demostra una manca total de respecte cap a les regidores de l’equip de govern, no només pels actes mateixos, sinó també per a totes aquelles persones que representen aquests grups municipals.”

Redacció / Foto: Entesa per Pallejà