Castellanos, candidata del PSC a l’alcaldia de Castellví

Imprimeix

Ha estat segona tinent d'alcalde i responsable de les regidories de benestar social, polítiques d'igualtat i serveis municipals a les tres darreres legislatures.

Victoria Castellanos ha estat escollida pels militants del PSC a Castellví de Rosanes per encapçalar un projecte socialista a l’alcaldia del petit municipi baixllobregatí. "Aquest és un projecte creat amb molta il·lusió, una iniciativa que neix des de la humilitat". Amb aquestes paraules, Victoria Castellanos va presentar el seu projecte. A partir d'aquest moment, inicia un procés de recerca d'aliances per tal de formar una candidatura de "progrés que treballi per i per a les persones" tal i com va explicar. La candidata ha assegurat també que comença aquesta nova etapa "amb il·lusió, amb molta empenta i amb ganes de treballar per els ciutadans i les ciutadanes de Castellví."

Castellanos, de 48 anys, nascuda a Puertollano és veïna de Castellví des de fa més de 20 anys. Ha estat segona tinent d'alcalde i responsable de les regidories de benestar social, polítiques d'igualtat i serveis municipals a les tres darreres legislatures amb l'actual alcalde, Lluis Tomàs, que va anunciar que deixava el seu càrrec per presentar-se com a candidat del PSC a l’alcaldia de Martorell.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat