‘Botifarrada’ de la JNC a la Constitució espanyola

Imprimeix

L’acte, que es va celebrar a Sant Feliu de Llobregat organitzat per a la Joventut Nacionalista de Catalunya, va aplegar un centenar de persones.

Sant Feliu de Llobregat va acollir ahir la tradicional Botifarrada de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) del Baix Llobregat coincidint amb el Dia de la Constitució del 6 de desembre, i al mateix temps, recollir fons per la Marató de TV3. Al voltant del centenar de persones es va aplegar a l'acte on cal destacar la presència de l'alcalde de Molins de Rei i vicesecretari de territori de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Joan Ramon Casals, el cap comarcal de CDC al Baix Llobregat, Pep Llop, i la presidenta de la JNC i diputada al Parlament, Marta Pascal.

En les intervencions cal destacar la de Pascual que va dir que es feia la botifarrada a la constitució “perquè nosaltres, el poble de Catalunya, ja estem escrivint les primeres paraules de la Constitució catalana”. A més, la presidenta de la JNC va explicar que “tenim la responsabilitat de construir un nou país i ara, més que mai, estem en condicions de fer-ho”. D’altra banda, va demanar “eixamplar la majoria del Sí a la independència. Cal deixar de celebrar la Constitució espanyola.”

D’altra banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va assegurar durant la seva intervenció que “el govern de l’estat és l’administració que més se salta i no respecta els principis de la Constitució” i va destacar que el procés sobiranista depèn de la ciutadania i de la “il·lusió que siguem capaços de generar i transmetre els partits, que han de deixar de costat els seus interessos particulars perquè el procés tingui èxit.”

Redacció / Foto: JNC