Juli Silva és l’alcaldable del PSC per Olesa de Montserrat

Imprimeix

El candidat socialista explica que el seu projecte “funcionarà i serà capaç de recuperar la confiança dels votants socialistes a qui no vam saber escoltar”.

Juli Silva serà el candidat a l'alcaldia d’Olesa de Montserrat en les pròximes eleccions municipals del 2015. Així ho van decidir els afiliats a l’agrupació local. Silva va assegurar que "el nostre projecte compta amb persones amb experiència, persones molt preparades i persones carregades d'il·lusió per tirar endavant el nostre model de ciutat a Olesa de Montserrat". A més va remarcar que "aquest nou projecte funcionarà i serem capaços de recuperar la confiança dels votants socialistes a qui no vam saber escoltar. Ara estarem al carrer i basarem la nostra política en la proximitat i la transparència."

La candidatura socialista encetarà, ben aviat, un procés de participació amb una ronda de contactes amb entitats i col·lectius de la ciutat. "Volem una Olesa de tots i totes. Una Olesa cohesionada, amb entitats de tota mena i color, amb un comerç local creixent i participatiu, amb una atenció sanitària òptima, amb convivència i civisme pels carrers, amb instal·lacions municipals dignes i al servei de la ciutadania", va explicar.

Redacció / Foto: PSC