Miguel Ángel Ibáñez, candidat per C’s a l’alcaldia de Gavà

Imprimeix

L’actual portaveu de C's en el municipi baixllobregatí aposta per "un projecte atractiu i de futur que em permeti treballar per i per tots els gavanencs".

El regidor i portaveu de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha estat triat novament candidat de la formació per a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig de 2015. Arran d'un procés d'eleccions primàries i després que el Comitè Executiu del partit hagi aprovat la seva candidatura, Ibáñez ha agraït "a tots els afiliats, simpatitzants i membres de C's que hagin dipositat la seva confiança en mi", i ha apostat per liderar "un projecte atractiu i de futur per al municipi que li permeti treballar per i per a tots els gavanencs". A més, el regidor ha mostrat la seva confiança en "revalidar, i fins i tot ampliar, la representació de C's en el consistori per fer més i millors coses a la ciutat."

Miguel Ángel Ibáñez és regidor i portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Gavà des de 2007, càrrec que va revalidar a les eleccions de 2011. A més, Ibáñez és membre de l'Executiva de C's i subsecretari de Política Municipal.

Redacció / Foto: Arxiu