Dos nous candidats de Ciutadans per a les pròximes municipals

Antonio Miguel Ruiz es presentarà com alcaldable del Prat de Llobregat, mentre que Josep Maria González ho farà per Esparreguera.

Elportaveu i responsable del grup local de Ciutadans (C's) del Prat de Llobregat, Antonio Miguel Ruiz -foto-, va ser triat candidat de la formació a l'alcaldia del municipi. Després d'un procés assembleari en el qual van participar afiliats del municipi i de l'agrupació territorial del Baix Llobregat, Ruiz va assegurar que C's "vull aportar sentit comú a les institucions i presentar una alternativa política en el municipi que prioritzi els interessos dels ciutadans per sobre de les sigles i dels interessos partidistes".Ruiz, nascut al Prat de Llobregat l'any 1974, és membre de C's des de 2012, i actualment treballa com a decorador d'interiors en una empresa de gran trajectòria local. A més, el portaveu de C's ha realitzat estudis d’IT Informàtica de Sistemes en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

D’altra banda, Josep Maria González, portaveu i coordinador de l'agrupació de Ciutadans (C's) d’Esparreguera, va ser escollit candidat per a l'alcaldia del municipi del Baix Llobregat Nord. Després que el Comitè Executiu del partit va haver aprovat la proposta del grup municipal, González va defensar la necessitat de “impulsar una nova forma de fer política que retorni al ciutadà el protagonisme que l’ han robat els partits i les institucions”. El recentment triat candidat de C’s a l'alcaldia d'Esparraguera, llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (UB), és membre de Ciutadans des de 2012. A més, González està vinculat des de fa anys al teixit associatiu de la ciutat.

Redacció / Foto: C’s Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix