La paellada ciutadana de C’s aplega a Viladecans unes 200 persones

Imprimeix

El secretari general de la formació, Matías Alonso, va destacar que l'important és començar a treballar “en el que de debò interessa a partir del 10-N”.

El secretari general de Ciutadans (C's) i diputat en el Parlament de Catalunya, Matías Alonso, va realitzar dissabte, un dia abans de la celebració del procés participatiu del 9-N, unes declaracions després de celebrar al costat d'uns prop de dos centenars militants i simpatitzants una 'paellada ciutadana' al Parc de la Torre Roja de Viladecans. Alonso va comentar a la premsa que "estem a les portes de res perquè el que se celebrarà el 9-N és seguir endavant amb una farsa, un frau sense les mínimes garanties democràtiques". El diputat va continuar també en clau 9-N: "avui estem al carrer gaudint d'aquesta jornada festiva amb els militants i simpatitzants de la comarca però demà no per participar de cap mascarada, ni en cap referèndum encobert sinó per portar les nostres propostes i esperar que a partir del dilluns puguem començar a treballar en el que realment importa que és sortir de la crisi econòmica i de valors que estem patint a Espanya i Catalunya". El secretari general de C's també va afegir "dono ànims als ciutadans a participar de la democràcia, de la democràcia veritable, no de la farsa del 9-N plantejat per Artur Mas i el seu govern."

Per concloure va llançar un missatge en clau nacional dient que "li demanaria al govern d'Espanya que estigués més atent a la realitat social, que estigués més atent al que està passant a Catalunya i en el conjunt d'Espanya i que no doni peu al Sr. Mas a seguir endavant en les seves pretensions i a seguir enganyant als ciutadans catalans amb aquesta farsa."

Redacció / Foto: C’s Baix Llobregat