Miguel Comino: “Som l’alternativa, sensata, honesta i renovadora"

El candidat socialista a l'alcaldia de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, es va presentar davant unes 300 persones.

Ahir es va celebrar l'acte de presentació del candidat del PSC de Sant Vicenç dels Horts per a les pròximes eleccions municipals, Miguel Comino, que va començar la seva intervenció amb un acte que ell mateix va qualificar "d'honestedat i humilitat", reivindicant amb orgull "tot allò que vam fer bé, i reconeixent que no tot ho vam fer bé". El candidat socialista va demanar perdó "totes aquelles persones que durant la nostra etapa de govern els hi vam fallar o, si més no, van sentir que en algun moment no vam fer les coses com les havíem de fer"; però va recordar que també gràcies als socialistes la ciutat compta ara amb equipaments com una biblioteca, el cap o les escoles. Després d'aquest balanç de les legislatures anterior, el candidat va assegurar que ara comença "una nova etapa plena d'il·lusió i esperança".

Miguel Comino, va presentar la seva candidatura com l’alternativa a l'actual govern municipal: "Tenim alternativa, que nosaltres som l'alternativa, una alternativa forta, sòlida i preparada per governar i afrontar els reptes de present i de futur que té Sant Vicenç dels Horts". "Hem renovat el nostre projecte, hem entès el missatge de la ciutadania, estem obrint el partit i comencem un nou relat col·lectiu que farem entre tots i totes". En referència a l'actual alcalde del municipi, Oriol Junqueras, el candidat va ser contundent: "el nostre és un poble sense alcalde, doncs per a ell les seves prioritats estan fora de Sant Vicenç". El candidat va llançar un missatge clar i un compromís personal i polític: "Si sóc alcalde, Sant Vicenç i la seva gent seran la meva primera i darrera prioritat". "Jo no seré alcalde quan tingui estones lliures, com fa l'actual alcalde, sinó que ho seré les 24 hores del dia", afirmà.

El candidat va anunciar algunes de les prioritats pel PSC per als pròxims anys. En primer lloc, segons va explicar Comino "treballarem accions concretes davant la crisi per pal·liar els seus efectes en les famílies, amb el compromís de tindre partides econòmiques suficients perquè ningú al nostre municipi no tingui les necessitats bàsiques cobertes", va destacar en al·lusió a les altes dades d'atur i manca d'ingressos a la ciutat. Així també, Comino va reconèixer l'extraordinari treball del teixit associatiu de la ciutat i es va comprometre a estar al seu costat, així com al costat del comerç de proximitat com a motor econòmic fonamental i clau en la seva funció de cohesió social. Finalment, el candidat va reivindicar "la igualtat d'oportunitats entre homes i dones", i va anunciar el seu compromís personal i polític amb la regeneració democràtica, obrint l'administració a la ciutadania: "Portes obertes i parets transparents a l'ajuntament". "Hi ha alternativa. Una alternativa, sensata, honesta, renovada, centrada en Sant Vicenç, preparada i amb ganes de governar per posar l'Ajuntament al servei de la gent, al vostre servei", va concloure el candidat.

Iceta, present a l’acte

Comino va estar acompanyat del primer Secretari PSC Miquel Iceta, del primer Secretari PSCC Baix Llobregat Antoni Poveda, el President de la FMC Xavier Amor, diputats al Parlament com Eva Granados, d'alcaldes i alcaldesses socialistes d'arreu de la comarca, representants de sindicats comarcals i entitats vicentines, a més dels ciutadans i les ciutadanes de Sant Vicenç dels Horts.

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, va ser l'encarregada de presentar l'acte destacant el tarannà polític de Comino, "una persona senzilla, honesta i treballadora". Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC, també va participar en la presentació tot reflexionant sobre la situació política actual i destacant la necessitat urgent de treballar en uns punts bàsics per millor la situació de Catalunya, tal com va comentar Iceta: "Necessitem rellançar l'economia i la creació de treballs, protegir l'estat del benestar, netejar la política de corrupció i cercar un nou acord amb la resta d'Espanya que ens permeti votar a través d'un acord, o no es podrà fer". En referència al nou candidat, el 1r secretari va dirigir-se al públic concloent que "si trieu a Miquel Comino com alcalde de la ciutat, tindreu el millor alcalde de la vostra història".

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix