Marta Rovira: “Cap impugnació, cap tribunal i cap govern ens aturarà”

Imprimeix

Molins de Rei va acollir l’acte central d’ERC al Baix Llobregat pel Sí-Sí en el procés participatiu del 9 de novembre que va comptar amb la presència de la secretària general de la formació republicana.

A l'exterior de la Sala Gòtica de Molins de Rei va acollir ahir al vespre l’acte central d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Baix Llobregat pel Sí-Sí en el procés participatiu que se celebrarà el pròxim 9 de novembre. A l’acte, que va aplegar un nombrós públic, va participar la secretària general de la formació republicana, Marta Rovira.

Rovira va reclamar que la gent faci que el pròxim 9 de novembre “sigui un èxit rotund, per la qual cosa cal tornar a demostrar-ho massivament. És molt important que el missatge del 9-N sigui claríssim cap a la independència”. D’altra banda, la republicana va recordar que “em esgotat tot diàleg, des de l’Estatut aprovat amb un consens i impugnat pel Partit Popular, el pacte, la primera consulta i ara el procés participatiu. No ens poden impugnar a tots, tancar totes les escoles i si ho fan guanyarem” i va afegir que “la independència és un instrument necessari per començar a construir un nou país. Construint un nou país ens podem equivocar, però almenys ens equivocarem nosaltres mateixos”. Rovira també va recordar que el poder polític “ha quedat segrestat a les institucions i l’hem de tornar a la ciutadania. Ni cap impugnació, ni cap tribunal, ni cap govern ens aturarà. No afluixeu, endavant, i fins al final.”

Redacció / Foto: La Premsa del Baix