Ja es coneixen els locals al Baix Llobregat per votar el 9-N

Imprimeix

A la comarca hi haurà habilitats un total de 61 locals de participació i més de 700 meses.

El Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya ha donat a conèixer els 61 locals al Baix Llobregat on es podrà votar en el procés participatiu del pròxim 9 de novembre repartits en els trenta municipis de la comarca. En total hi haurà 704 meses. Els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que resideixin al Baix Llobregat podran consultar al web www.participa2014.cat el local i la mesa on podran fer efectiva la seva participació. S’habilitat un formulari al web on l’usuari podrà introduir l’adreça que consta al seu DNI i, de forma immediata, obtindrà la informació del local i la mesa als quals està adscrit per poder participar en el procés. La informació es podrà imprimir amb un format de targeta, perquè sigui d’utilitat a l’hora de localitzar el local i la mesa.

A Catalunya

Finalment hi haurà 6.695 meses per al procés participatiu del 9-N, repartides en 1.317 locals de participació en 942 municipis. Per tant, només n'hi haurà cinc sense urnes. A més, la xifra definitiva de voluntaris és de 40.930 persones.

A continuació els oferim els 61 locals distribuïts per les diferents localitats baixllobregatines per anar a votar (pica l’enllaç):

Redacció / Foto: Arxiu

consulta N9