El PSC de Sant Vicenç dels Horts torna a tenir set regidors

Imprimeix

Dos exregidors socialistes es van donar de baixa de la seva acta com a electes locals.

El PSC tornarà a manar en l’Ajuntament, almenys, com a grup majoritarimunicipal després que els dos exregidors socialistes hagin tramitat la sol·licitud de baixa de la seva acta com a electes locals.

A finals de juny de 2014, Carlos Gómez i Juan Cañadillas, fins aleshores membres del grup municipal del PSC, van presentar una instància comunicant que abandonaven el grup municipal socialista i passaven a ser regidors no adscrits a cap grup. Això va implicar que el grup municipal del PSC al consistori baixllobregatí passés durant aquests mesos de set a cinc membres situant-los com a segona força al Ple.

En paraules del regidor i candidat del PSC a les properes Municipals 2015, Miguel Comino, amb la renúncia a les actes de regidors dels fins ara electes no adscrits “es restablirà així la normalitat democràtica al nostre Ajuntament, on el grup socialista tornarà a ser majoritari, tal com els vicentins varen expressar a les urnes. Els set regidors i regidores que va obtenir el PSC el 2011 continuaran estant al servei del projecte socialista a Sant Vicenç tal com va ser la voluntat dels votants de la candidatura socialista”.

Al ple de novembre encara per convocar, es demanaran les actes com a regidors als dos nous socialistes que entraran a formar part del grup municipal PSC Sant Vicenç dels Horts, l'Iván Jiménez i Julio Zárate.

Redacció / Foto: Arxiu