El PSC de Sant Vicenç dels Horts torna a tenir set regidors

Dos exregidors socialistes es van donar de baixa de la seva acta com a electes locals.

El PSC tornarà a manar en l’Ajuntament, almenys, com a grup majoritarimunicipal després que els dos exregidors socialistes hagin tramitat la sol·licitud de baixa de la seva acta com a electes locals.

A finals de juny de 2014, Carlos Gómez i Juan Cañadillas, fins aleshores membres del grup municipal del PSC, van presentar una instància comunicant que abandonaven el grup municipal socialista i passaven a ser regidors no adscrits a cap grup. Això va implicar que el grup municipal del PSC al consistori baixllobregatí passés durant aquests mesos de set a cinc membres situant-los com a segona força al Ple.

En paraules del regidor i candidat del PSC a les properes Municipals 2015, Miguel Comino, amb la renúncia a les actes de regidors dels fins ara electes no adscrits “es restablirà així la normalitat democràtica al nostre Ajuntament, on el grup socialista tornarà a ser majoritari, tal com els vicentins varen expressar a les urnes. Els set regidors i regidores que va obtenir el PSC el 2011 continuaran estant al servei del projecte socialista a Sant Vicenç tal com va ser la voluntat dels votants de la candidatura socialista”.

Al ple de novembre encara per convocar, es demanaran les actes com a regidors als dos nous socialistes que entraran a formar part del grup municipal PSC Sant Vicenç dels Horts, l'Iván Jiménez i Julio Zárate.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix