Gavà va acollir ahir la reunió comarcal del Partit Popular

Imprimeix

El diputat i regidor de Gavà, Josep Llobet va manifestar que els responsables locals i els regidors “teniu un paper fonamental perquè representeu, en els vostres municipis, al Partit que compleix la llei i assegura la convivència”.

El Partit Popular del Baix Llobregat va celebrar ahir una reunió comarcal presidida per María José Díaz, presidenta comarcal del PP, i va comptar amb l'assistència del diputat nacional i regidor del Prat, Antonio Gallego, el diputat provincial i regidor de Gavà, Josep Llobet i els representants comarcals, locals i regidors de la comarca per parlar de la situació política a Catalunya i també la municipal.

Llobet va destacar el treball que estan realitzant a la comarca i els va animar a no desistir malgrat l'atac d'altres formacions polítiques: “Estem vivint moments d'especial transcendència per a Catalunya i la resta d'Espanya, en el qual els presidents comarcals, els presidents locals i els regidors tenim un paper fonamental perquè representem, en els vostres municipis, al Partit i al Govern que compleixen la llei i asseguren la convivència”. Per això els va animar a “mantenir la serenitat i a ser fermes i valentes en la defensa de la democràcia i els valors de l'estat de dret”.

En la mateixa línia el diputat nacional, Antonio Gallego va manifestar que “els regidors i presidents locals sou els pilars del partit i avui més que mai és necessari que cadascun, des de la seva responsabilitat, defensem, junts, el projecte del Partit Popular en defensa de la unitat d'Espanya. Ser ferms i valents en la defensa de la democràcia i els valors de l'estat de dret. Tot el partit estem al vostre costat, tots junts, per respondre amb la llei a la mà als intolerants.”

D’altra banda, la presidenta comarcal, María José Díaz, va reiterar que “el procés independentista està dividint i enfrontant la societat i està portant a un clima de crispació que alguns membres de formacions polítiques lluny d'apaivagar s'encarreguen d'avivar”. Per això va insistir als regidors de la seva comarca que recordin que “la política està per solucionar els problemes de les persones” pel que els va demanar que “es dediquin als problemes reals dels seus veïns i no perdin el temps en altres temes que no serveixen per crear ocupació”. Així mateix va reiterar “la fermesa democràtica del Partit Popular a la comarca, dels seus regidors i afiliats, per defensar les seves idees” i va manifestar que seguiran defensant amb orgull la unitat d'Espanya i sentir-se català i espanyol sense complexos. Finalment es va referir al que va ser “el full de ruta de les eleccions municipals” i va dir que “cal implicar-se totalment en el dia a dia dels municipis. Solament el Partit Popular és un partit fort i cohesionat que sap gestionar i que prefereix els fets a les paraules”. Així mateix va lamentar la falta de coherència del PSC en tot el procés independentista i els va acusar de no defensar la unitat d'Espanya.

Redacció / Foto: PP Baix Llobregat