Lluís Tomás optarà a l’alcaldia de Martorell per al PSC

El cap de llista dels socialistes per les pròximes eleccions municipals és l’actual alcalde de Castellví de Rosanes.

Aquest dijous 23 d'octubre tindrà lloc l’assemblea extraordinària en la seu del PSC Martorell on es ratificarà a Lluís Tomàs, actual alcalde de Castellví de Rosanes, com a cap de llista del PSC de Martorell per a les eleccions municipals del pròxim any. Segons informa l’agrupació socialista local al seu web, Tomàs va obtenir el 56% dels avals enfront dels altres aspirants: Juan Mercado i Jordi Galera. Cal destacar que Lluís Tomàs, de la formació INCAS, fa quatre legislatures que és l'alcalde del petit municipi del Baix Llobregat Nord.

La marxa d’en Tomàs deixa orfe l’alcaldia de Castellví de Rosanes. Així, el grup INCAS haurà de fer una assemblea per decidir el seu substitut. Es perfilen, de moment, dues persones, la segona tienenta d’alcalde i regidora de Serveis Municipals, Benestar Social i Igualtat de Gènere, Victoria Castellanos, i el regidor de Cultura, Joventut, Esports i Comunicació, Sergi Farré. Tant el primer tinent d’alcalde, Pere Marquès, així com el tercer, Antonio Soto, ja van anunciar fa un temps que deixaven la política municipal.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix