Ismael Àlvarez es presentarà a la reelecció com alcalde de Pallejà

Imprimeix

El candidat de Convergència i Unió (CiU) comptarà amb la incorporació regidora de la formació Ja Pallejà, Mireia Sala, que va anunciar que el seu partit no es presentaria a les pròximes eleccions municipals.

Ismael Àlvarez, actual alcalde d’aquesta població del Baix Llobregat, va presentar la seva candidatura a la reelecció com alcalde per Convergència i Unió. L’acte de presentació va omplir a l’auditori del Castell de Pallejà i va estar acompanyat per Mercè Conesa, alcaldessa de sant Cugat del Vallès i portaveu de CDC, així com de l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, entre altres alcaldes del Baix Llobregat.

També va ser present Mireia Sala, regidora a l’Ajuntament per la formació política Ja Pallejà, que en el mateix acte va anunciar la seva incorporació a la candidatura encapçalada per Ismael Àlvarez, després de confirmar que el seu partit no es presentaria a les eleccions municipals de l’any que ve.

Durant l’acte de presentació, Àlvarez va defensar la política dels valors i del compromís en un moment “en què sembla que això no és un valor que cotitzi massa”, així com la incidència que la política local pot i ha de tenir en la política nacional. “Ara no és moment de fer-se enrere” va afirmar en finalitzar el seu discurs.

Redacció / Foto: Arxiu