Dos regidors d'ICV-EUA de Viladecans substitueixen una placa de Lluís Moré.

Imprimeix
El dia 14 d'Abril, dia de la República, ICV-EUA ha demanat l'inici del procés participatiu per substituir els noms de personatges vinculats al franquisme que encara existeixen als carrers de Viladecans.

Quan estem vivint l'esperpèntic procés al jutge Baltasar Garzon per investigar els crims del franquisme, encara hi ha a Viladecans carrers, com Luís Moré, que porten el nom d'un alcalde falangista. Com a protesta per aquest fet, els regidors d'ICV-EUA a Viladecans, David Massana i Idoia Baixench, han substituit la placa identificativa del carrer Luís Moré, per una altre que diu: "mentre el jutge Baltasar Garzon és processat per investigar crims franquistes, a Viladecans tenim un carrer dedicat a Luís Moré del Castillo, alcalde repressor i falangista dels pitjors anys de la postguerra". Luís Moré va ser alcalde de Viladecans de 1947 a 1949.

Coincidient amb el dia de la República, el grup municipal d'ICV-EUA ha presentat per a la seva aprovació al Ple Municipal una moció de suport al jutge Baltasar Garzon i d'adhesió al Manifiesto por una Memoria sin Fronteras.

Idoia Baixench Regidora ICV-EUiA a Viladecans