Begues aplega aquest dissabte l’Assemblea de Podemos-Baix Llobregat

Imprimeix

La formació política compta actualment amb vint-i-dos cercles a la comarca.

El pròxim dissabte 11 d‘octubre se celebrarà l’Assemblea de Portaveus dels cercles de Podemos-Baix Llobregat a la plaça de l’Ajuntament de Begues. Un acte on es parlarà de la realització d’accions conjuntes, entre tots els cercles, “als problemes socials que té actualment la comarca” (recollida d’aliments, sanitat, ensenyament, ec). A més, els portaveus debatran també la manera d’afrontar les pròximes eleccions municipals i autonòmiques, a l’espera que decideixi l’Assemblea General en la reunió que hi ha prevista a Madrid aquest novembre.

Més cercles

Els cercles de Podemos-Baix Llobregat continua ampliant la seva xarxa a la comarca. Actualment, la formació política compta amb vint-i-dos a la comarca. Les poblacions que actualment tenen constituït el cercle són Sant Andreu de la Barca, Vallirana, Castelldefels, Gavà, Viladecans, El Prat, Cornellà, Esplugues, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Martorell, Torrelles de Llobregat, Sant esteve Sesrovires, Santa Coloma de Cervelló, Corbera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Abrera i Pallejà. Resten Collbató, Castellví de Rosanes, La Palma de Cervelló, Sant Climent, Begues, Sant Just, Cervelló i Papiol. Des de l’organització s’està treballant per tenir representació en tots els municipis baixllobregatins.

Presentació a Esplugues

D’altra banda, el pròxim dijous 23 d’octubre tindrà lloc a la sala Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat la primera Assemblea Ciutadana de Podemos on es presentarà oficialment. L’acte, obert a tota la ciutadania, tindrà lloc a partir de les 18 hores i comptarà amb la presència de Beatriz Rilova.

Redacció / Foto: Podemos-Baix Llobregat