Carles Lozano, candidat de CiU a l’alcaldia de Viladecans

Imprimeix

Va aconseguir el 85,7% dels vots dels militants de l’Agrupació Local.

Carles Lozano tornarà a ser el candidat de Convergència i Unió (CiU) a l’alcaldia de Viladecans, en obtenir el 85,7 dels vots en l’Assemblea de militants de l’Agrupació Local. Lozano va ser proposat pel Comitè Executiu, que prèviament havia escollit al seu candidat mitjançant un procés de votació interna al que també va concórrer un altre membre de l’executiu.

L’elecció del candidat era l’únic punt de l’ordre del dia de l’Assemblea, que va estar dirigida per Josep Alcaraz, president de l’Agrupació Local, i a la que va assistir com a observador en Josep Jordana, vicepresident de l’Agrupació Comarcal del Baix Llobregat. La sala d’actes del local de Convergència era plena i la votació es va desenvolupar sense cap mena d’incidència.

El candidat va agrair el suport rebut i va demanar a tots, els que el varen votar i els que no, que “es necessita l’ajut de tots els convergents per assolir el model de ciutat i de país que volem”. Just al darrere de la taula on hi era l’urna de votació estava col·locada una pancarta amb el lema “Treballem per un Viladecans millor”, que serà un dels eslògans de CiU durant els pròxims mesos.

Redacció / Foto: CiU Viladecans