Sant Joan Despí i El Prat votaran a favor de la consulta del 9-N

Imprimeix

Aquesta setmana els dos ajuntaments celebraran els seus respectius plens municipals on aprovaran donar-li suport.

       

Els Ajuntaments de Sant Joan Despí i del Prat de Llobregat seran els darrers municipis del Baix Llobregat en posicionar-se a favor de la consulta del 9-N. Els dos consistoris celebraran, aquesta mateixa setmana, els seus respectius plens municipals on un consens entre diverses formacions polítiques representades a l’ajuntament permetrà l’aprovació de la moció a favor de donar suport perquè la ciutadania tingui la possibilitat de votar per decidir el futur polític de Catalunya.

La moció a favor de la consulta del 9-N serà aprovada a l’Ajuntament de Sant Joan Despí després que ICV-EUiA, CiU i PSC retiressin les seves respectives propostes després d’arribar a un acord entre els tres formacions polítiques municipals. Així doncs es presentarà una única moció on socialistes, ecosocialistes i convergents donen suport a la consulta dins del marc legal.

D’altra banda, a l’Ajuntament del Prat de Llobregat CiU i ICV-EUiA també van arribar a un acord per presentar una moció a favor de la consulta del 9-N dins la legalitat. Els onze regidors dels ecosocialistes i els tres dels convergents serà suficient per aprovar la proposta.

Redacció / Foto: Arxiu