ICV i EUiA d'Olesa concorreran junts a les eleccions municipals

Imprimeix

Volen impulsar les relacions entre ambdues organitzacions i coordinar les activitats conjuntes, de cara a configurar un projecte plural, democràtic i unitari per al municipi.

Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida (ICV) i Alternativa d’Olesa (EUiA) de Montserrat han fet un pas més en el Pacte d’Estabilitat Municipal i han acordat crear el Consell Municipal de la coalició. L’objectiu, segons els dos partits, és el d’impulsar les relacions entre ambdues organitzacions i coordinar les activitats conjuntes, de cara a configurar un projecte plural, democràtic i unitari per a Olesa. Segons un comunicat emès per ambdues formacions, amb l’acord es fa “normal” a Olesa un acord que fa temps ja existeix a nivell català.

Segons els dos partits, el suport i estímul donat per les dues forces polítiques al Pacte d'Estabilitat Municipal, signat entre el Bloc Olesà i l'Entesa dels Olesans, els ha evidenciat la necessitat de posar en comú les seves experiències acumulades “amb transcendència i coordinació amb la resta de Catalunya, per crear polítiques positives i participatives que possibilitin la màxima confluència possible per recuperar i ampliar els drets socials i nacionals perduts aprofitant-se de la mal anomenada crisi econòmica”.

A partir d’ara veuran qui està disposat a afegir-se a aquest nou projecte, i a partir d’aquí, decidir entre tots el sistema d’escollir la candidatura, el seu programa electoral, i com no, el candidat que inevitablement serà nou perquè l’actual alcalde, Salvador Prat, cap de files del Bloc Olesà en els darrers comicis, no es torna a presentar.

Redacció / Foto: Arxiu