Ciutadans de Cornellà denuncia el tracte partidista d'una enquesta municipal

Imprimeix

El responsable de C's considera que "a la ciutadania se li ha d'informar de tot en un exercici de transparència i proximitat, també dels aspectes negatius on no aproven la gestió municipal".

El responsable del grup local de Ciutadans (C's) Cornellà, Jorge García Mulet denuncia que "a l'última edició de la revista Cornellà Informa es fa un tracte partidista de l'enquesta municipal, exposant només els aspectes i les dades que li convé al govern municipal i on surt beneficiat de la seva gestió". García Mulet ha apuntat també que hi ha una percepció "d'immobilisme municipal". Un 46% dels ciutadans consideren que la ciutat no ha evolucionat en un any, que està igual i un 42% consideren que el pròxim any continuarà igual.

 "Tot i que la valoració general de la gestió municipal és un aprovat, trobem que no es pot treure pit per a una administració que és la més propera al ciutadà i ha de ser la més resolutiva amb els problemes. Per exemple, l'Ajuntament no informa que els cornellanencs enquestats suspenen la gestió municipal en aparcament i iniciatives polítiques contra la crisi" ha afegit Jorge García Mulet. "A més s'ha de sumar el fracàs d'altres projectes, com les activitats que promociona l'Ajuntament per al cap de setmana que les desconeix un 73,3% de la població, juntament amb el projecte A Prop Teu desconegut pel 91,5% dels enquestats", diu García Mulet.

Finalment García Mulet ha declarat que "trobem a faltar valoracions de l'equip de govern i les seves àrees així com les valoracions dels grups municipals, i saber quant ha costat l'enquesta."

 

Redacció / Foto: Arxiu