Oriol Junqueras es presentarà de nou per alcalde de Sant Vicenç

El president d’ERC i diputat al Parlament de Catalunya va ser escollit per unanimitat en les darreres eleccions primàries locals per la coalició Junts per Sant Vicenç.

El president d'ERC, diputat al Parlament de Catalunya i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, ha estat ratificat per Esquerra i per la coalició 'Junts per Sant Vicenç' (ERC i Vicentins pel Canvi) per repetir com a candidat en les eleccions municipals del 2015. Va ser l´únic candidat en les eleccions primàries d'Esquerra obtenint dotze vots i, per tant, sent escollit per unanimitat. A més, a la coalició també va aconseguir el ple amb deu vots. La incompatibilitat de càrrecs si assumís en el futur alguna funció al Govern el forçaria a deixar el consistori.

La voluntat de Junts per Sant Vicenç és mantenir l'actual configuració del govern després de les eleccions de l'any que ve. Confien que la suma dels seus vots i dels que obtinguin CiU i ICV-EUiA els permetrà seguir governant la ciutat. La irrupció de partits com Podemos i C's, sense representació al municipi, podria fer variar les majories. En tot cas, l'objectiu de la coalició és esdevenir, per primera vegada, l'opció més votada pels santvicentins.

Des del 2011

Després de les eleccions del maig del 2011, Junqueras va ser proclamat alcalde de Sant Vicenç dels Horts, tot i no haver obtingut la majoria dels vots. Junts per Sant Vicenç va aconseguir 2.500 vots i 6 regidors, mentre que el PSC, que governava des del 2003, en va obtenir 3.100 i 7 regidors. L'acord entre ERC (6), CiU (3) i ICV-EUiA (3) va ser clau per forçar el canvi al municipi. Junqueras és regidor de Sant Vicenç dels Horts des del 2007.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix