L’Ajuntament de Vallirana col·loca la bandera espanyola a la façana

L’agrupació local de Ciutadans havia presentat una denúncia per l’incompliment de la llei de banderes del consistori municipal.

El portaveu de l’agrupació de Ciutadans (C’s) de Vallirana, Enrique Giraldez, ha explicat que“la subdelegació del govern ha obligat a l’Ajuntament de Vallirana a complir la llei de banderes gràcies a la denúncia presentada per Ciutadans el 4 de juliol”. Giraldez s’ha mostrat “molt satisfet” perquè “en la teulada del consistori tornen a onejar les banderes constitucionals”. A més ha lamentat que hagi estat necessària “una denúncia” perquè l’Ajuntament de Vallirana “complís amb una llei tan bàsica i vigent en la Constitució”. 

Redacció / Foto: Ciutadans Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix