Montserrat Nebrera, candidata de CiU a l'alcaldia de Sant Just Desvern

L'assemblea de la federació nacionalista va aprovar amb un 74% de vots a favor que l’exdiputada del PP sigui la cap de llista a les pròximes eleccions municipals.

 

Convergència i Unió de Sant Just ja té cap de llista per a les pròximes eleccions municipals que s'han de celebrar el 2015. Es tracta de l'exdiputada del PP, Montserrat Nebrera. La direcció local del partit ho ha proposat a l'assemblea de militants el passat dimecres i que va ser ratificat àmpliament amb un 74% de vots a favor (14% en contra i 12% d'abstencions). L’assemblea va estar presidida per Lluís Corominas, Vicesecretari General de Coordinació Institucional; Joan Ramon Casals, Secretari executiu de Territori i Política Municipal; Josep Maria Llop, President Comarcal; Toni Corcoy, Gerent Comarcal; i el President de CiU a Sant Just, Miquel Obradó. Nebrera substituirà Llorenç Rey, cap de llista en els comicis de 2011. Els nacionalistes tenen actualment cinc regidors a l'oposició de l'Ajuntament de Sant Just.

L’exdiputada va explicar a Ràdio Desvern que “ara a Sant Just no crec que hi hagi una altra opció des de cap perspectiva que estigui més a prop del que penso i del que en altres àmbits he anat pensant amb el canvi de sintonia i de sensibilitat que s’ha anat produint a Catalunya en els darrers anys. Des de l’any 2009 ha plogut molt, i aquesta pluja que ha plogut em fa veure que el nostre camí probablement va cap a un àmbit diferent del que jo pensava en aquells anys”. D’altra banda, també va argumentar el gir polític que ha fet: “penso que la gent pot canviar i és lícit no només canviar sinó que a més forma part de la coherència explicar que s’ha produit aquests canvis. I jo des de molts punts de vista m’he adonat que Catalunya ha canviat i les persones que la governen també ho han fet en la seva majoria, i jo vull ser partícip d’aquest canvi i d’aquesta història” i va afegir que “jo crec que Catalunya acabarà sent independent i per altres raons a causa de la manca de capacitat de les estructures polítiques centrals d’entendre que el que passa aquí”. D’altra banda, l’objectiu principal de CiU Sant Just és aconseguir la majoria absoluta: “Anem a buscar la majoria, ja que tenim un projecte que volem que sigui una realitat en un temps relativament curt. Sant Just té un problema amb la proximitat amb Barcelona que ha fet que les coses que es podien fer a casa nostra no siguin realitat, i Sant Just té moltes coses a oferir entre altres coses perquè és una porta a Collserola i també pot oferir moltes coses des del punt de vista lúdic com cultural. A més però ha de començar a pensar en gran.”

Nebrera va ser diputada pel PP entre 2006 i 2009, quan va abandonar l'escó i el partit. Un any abans, el 2008, va intentar sense èxit disputar el lideratge del PPC a l'actual cap de files popular, Alícia Sánchez-Camacho. Després va continuar fent política des d'una formació nova, Alternativa de Govern, sense gaire èxit, ha continuat present als mitjans de comunicació com a tertuliana en diferents programes.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix