Candela López: “Les retallades pressupostàries en sanitat obeeixen a la lògica ideològica”

Imprimeix

La coordinadora d’ICV Baix Llobregat considera que “també estan afecten en el sistema i en l’augment del temps d’espera a les llistes, a les intervencions greus i a l’espera dels diagnòstics”.

La regidora de l’Ajuntament de Castelldefels i coordinadora d’ICV Baix Llobregat, Candela López, ha explicat ha instat la Govern de la Generalitat a l’abandonament de les retallades pressupostàries. Segons López “el que fa el Conseller Boi Ruiz, no obeeix a la lògica pressupostària sinó a la ideològica i d'interès de particulars. CiU vol canviar el model sanitari català de servei públic i anar a un model on la sanitat pública passi a ser residual i alguns en facin negoci". A més, la regidora ha afegit que “les retallades estan tenint afectacions en el sistema” i en concret s'ha referit a “l'augment del temps d'espera a les llistes, també en les intervencions greus, i en l'espera dels diagnòstics.”

Cal destacar que ICV forma part del Fòrum Social del Baix Llobregat, que recentment ha creat una Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de la comarca, per reclamar l’accés universal i de qualitat a la sanitat i oposar-se a les retallades.

Redacció / Foto: ICV