L’assemblea d’ICV-EUiA de Sant Feliu confia amb Jordi San José

Imprimeix

Del partit ecosocialista reivindica “l’honestedat i la transparència com a elements fonamentals de l’acció política a l’Ajuntament”.

La militància d’ICV i d’EUiA de Sant Feliu va reiterar per unanimitat el seu suport a Jordi San José com a alcalde del municipi baixllobregatí i va reivindicar, en un comunicat, que “l’honestedat i la transparència han estat els elements fonamentals de l’acció política d’ICV i d’EUiA a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.”

Jordi San José va explicar detalladament a l’assemblea l’estat de la situació jurídica en la qual s’ha vist, juntament amb 43 alcaldes i alcaldesses d’arreu de Catalunya, per la remuneració percebuda a la Federació de Municipis de Catalunya per tasques desenvolupades com a membre de l’executiva de l’FMC i per la seva responsabilitat com a president de la Comissió d’Urbanisme i Mobilitat. En la seva explicació va deixar molt clar que “ha estat una negligència o una errada jurídica i administrativa que s’ha de corregir i que en cap moment hi ha hagut voluntat política de treure profit personal pel fet de pertànyer a l’FMC, on representa Sant Feliu i defensa els interessos del municipalisme”. Va manifestar que estava convençut que s’actuava des del convenciment dins de la legalitat i que espera que la situació s’aclareixi. Conscient que no ha fet res mal fet va dir que “no dimitirà com a alcalde”. Com va dir, ara el procés “està en fase d’investigació per part del jutjat núm. 1 de Sabadell”. Si la jutgessa que porta el cas proposa la imputació dels alcaldes, Jordi San José va afirmar que, en aquest cas, “posaré el meu càrrec a disposició de l’assemblea de Sant Feliu de la coalició i de la direcció nacional d’ICV”. Com ja havia anunciat amb anterioritat va informar que les retribucions, que sempre han estat declarades a Hisenda, seran ingressades cautelarment a l’FMC.

L’assemblea de militants i simpatitzants va donar suport unànime a Jordi San José per la seva feina com a alcalde i com a representant de la ciutat en altres organismes.  A més, l’organització local de Joves d’ICV-EUiA de Sant Feliu va llegir un comunicat de suport explícit a la tasca de Jordi San José com alcalde i a les diferents iniciatives que ha liderat pel que fa a la transparència, participació i execució de mesures per posar a l’abast de tota la ciutadania l’oferta de serveis municipals.

Redacció / Foto: Arxiu