Sánchez-Camacho: “Mentre el PP treballa per crear ocupació, el PSOE està embardissat a buscar al seu nou Zapatero”

Imprimeix

La presidenta del PPC va afirmar durant l’acte “Complim amb els autònoms” a Sant Feliu de Llobregat que "la ‘casa gran del catalanisme’ s’ha omplert dels ocupes d’ERC, que volen trencar i dividir Catalunya, i per tant que no vingui Duran amb laments perquè ell és còmplice”.

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, va assegurar ahir a Sant Feliu de Llobregat que “mentre el PP treballa fent reformes per sortir de la crisi i crear ocupació, el PSOE està embardissat a buscar al seu nou Zapatero”. “El PP té programa i lideratge, som un partit responsable que adopta les mesures necessàries perquè les persones progressin”, va afegir remarcant que “la creació d'ocupació ha arribat per quedar-se.”

Així ho va explicar ahir durant un acte “Complim amb els autònoms” en el qual ha posat en valor els efectes positius de la reforma fiscal i el pla d'ocupació juvenil aprovada en el consell de ministres. Sánchez-Camacho va explicar que “el PP sap de la importància dels autònoms per sortir de la crisi i per això, s'ha posat a treballar al seu costat”. “Per això, l'esforç dels més de 3 milions de treballadors autònoms que hi ha a Espanya explica en la reforma fiscal del Govern d'Espanya amb l'impuls definitiu per asseure les bases de la recuperació”, va afegir.

En aquest sentit, va detallar que “es rebaixaran els tipus de retenció en el cas de les retencions practicades a autònoms amb ingressos inferiors a 12.000€/ anuals en el qual el tipus de retenció baixa del 21% actual al 15%, la qual cosa avançarà la progressivitat de la tarifa a les retencions. La retenció general passarà al 20%”. També va explicar que “es abaixa l'impost de societats del 30% al 25% a partir de 2016, les pimes podran rebaixar el seu tipus fins al 20% i els emprenedors i les empreses de nova creació tributaran al 15%”. Quant al pla d'ocupació juvenil que es va presentar pel consell de ministres, Sánchez-Camacho va posar en valor “una mesura constructiva que ajudarà als joves a trobar ocupació, així és com es treballa per les futures generacions”. En concret es va referir a la ‘tarifa jove’ de 300 euros per incentivar la contractació dels menors de 25 anys. “Una bonificació mensual en les cotitzacions empresarials a la Seguretat Social que es pot mantenir un màxim de sis mesos (1.800 euros en total) de la qual es beneficiaran les empreses, els autònoms i les entitats de l'economia social, que contractin indefinidament a un jove inscrit en la Garantia Juvenil”. I va continuar dient que “es posa en evidència que el Partit Popular és el partit dels joves i els autònoms”.

“El creixement de l'ocupació permet al nostre país avançar. El Partit Popular treballa i aporta solucions, com la reforma laboral, la llei de suport als emprenedors, el pagament als proveïdors, la llei d'unitat de mercat, la reforma de les Administracions Públiques”, va assenyalar la presidenta del PPC manifestant que “tenim posar a disposició totes les eines perquè els espanyols tirin endavant, i així ho fem”.

Menys impostos

Sánchez-Camacho va afirmar també que “el PP retorna els sacrificis de tots els espanyols, especialment dels quals menys guanyen, abaixant els impostos”. I va afegir que “ha hagut de tornar a governar el Partit Popular per fer una reforma tributària de calat, com la qual plantegem en la segona meitat dels noranta”. En aquesta línia va dir que “el PP sap el que és necessari perquè Espanya recuperi la seva economia i aprova les reformes que han posat al nostre país en el camí de l'èxit”. “El PP té programa i té lideratge” va insistir contraposant-ho a la situació que viu actualment el PSOE.

CiU i ERC

D'altra banda també es va referir a CiU criticant que “parlen de centralitat mentre pacten amb ERC el seu pla separatista”. “La centralitat política no és obligar-nos a dividir-nos, a separar-nos de la resta d'Espanya”, va argumentar. En aquest sentit ha assegurat que “ningú va a trencar el nostre país amb referèndums il·legals.”

“Duran amb una mà reivindica el centre polític i amb l'altra recolza un referèndum il·legal, això no pot ser”, va afirmar. “La denominada ‘casa gran del catalanisme’ s'ha omplert dels ocupes d'ERC, que volen trencar i dividir Catalunya, per tant que no venja Duran amb laments perquè ell és còmplice”. I va concloure dient que “el veritable centre polític no és posar-se del costat de la consulta il·legal sinó fer reformes, abaixar impostos i crear lloc de treball com fa el PPC.”

Redacció / Foto: PPC