Jordi Rosell, candidat a l’alcaldia de Cornellà per CiU

Imprimeix

Ha estat elegit amb un ampli suport de la militància en l'assamblea que es va celebrar a la seu de Convergència Democràtica de Catalunya de la localitat baixllobregatina.

Aquesta setmana es va celebrar al local de Convergència Democràtica de Catalunya de Cornellà l’assemblea de militants, per ratificar la proposta de candidat a les eleccions municipals 2015 per Convergència i Unió (CiU). Jordi Rosell va obtenir un ampli suport entre la militància que l’avala per presentar-se davant dels ciutadans d'aquest municipi baixllobregatí.

Rosell considera que “és un honor que els militants de Convergència em tornin a fer confiança per encapçalar el projecte de Convergència a Cornellà”. Rosell ha acceptat aquest nou repte amb il·lusió, convicció i amb treball ferm i compartit per seguir treballant al servei de les persones. “El nostre és un projecte transparent, de parlar-nos de tu a tu amb els veïns i veïnes de Cornellà. El país ha canviat de dalt a baix els últims anys, ara toca li toca a Cornellà fer aquest salt cap endavant”, manifesta. El candidat convergent a l’alcaldia de Cornellà també ha volgut recordar la importància de la consulta: “En els pròxims mesos ens hem de centrar en el 9 de novembre, som el referent a Cornellà del Sí-Sí.”

L’assemblea ha comptat amb prop d’una seixantena de militants de Convergència, i militants d’altres municipis que han vingut a donar suport al candidat, així com Jordi Monrós, president comarcal de Convergència Democràtica.

Redacció / Foto: CDC Cornellà