C’s insta als ajuntaments de l'àrea metropolitana a revisar les tarifes del transport públic

Imprimeix

El portaveu de l'agrupació, Xavi Alegre, reclama “congelar les tarifes pel 2015” i que es fixin “preus especials per als títols més venuts”.

El portaveu de Ciutadans (C’s) a Sant Feliu de Llobregat, Xavier Alegre, va presentar una instància a l'Ajuntament en la qual l'insta a “revisar les tarifes del transport públic de l'àrea metropolitana”. Acompanyat dels coordinadors de les agrupacions de C's a la comarca, Alegre ha demanat que tots els consistoris municipals de l’àrea metropolitana “es congelin les tarifes per a l'any 2015” i que “s'ampliïn els títols de transport de caràcter social perquè els col·lectius més vulnerables, com a jubilats o discapacitats, puguin disposar de preus més reduïts.”

D'altra banda, Josep María González responsable de C’s Esparreguera i autor de la moció, ha proposat “tarifes especials per als títols més usats”, com és el cas de la T-10, i “per a aquelles persones que es vegin obligades a traslladar-se diàriament”. A més, González ha exigit que “les tarifes es fixin sobre la base de la variació real del cost de la vida i a les condicions salarials de l'any anterior”.

Redacció / Foto: C’s Baix Llobregat