Canvi de presidència a la Mancomunitat de La Beguda

Imprimeix

Enric Carbonell, alcalde de Sant Esteve Sesrovires, serà el primer vicepresident i tresorer.

La Mancomunitat Intermunicipal de La Beguda Alta va celebrar ahir l’Assemblea General en la qual s’ha procedit al canvi de presidència i vicepresidència, així com dels càrrecs de secretari i tresorer. Anualment es renoven aquests càrrecs de manera rotativa entre els tres ajuntaments que integren la Mancomunitat: Sant Esteve (Baix Llobregat), Masquefa (Anoia) i Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès).

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, assumeix a partir d’ara i pel període d’un any la presidència de l’ens, en substitució de l’alcalde de Sant Llorenç, Àlex Jover, que ha estat nomenat vicepresident segona. La primera vicepresidència correspon a l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, que també ha estat designat tresorer.

A banda de la renovació de càrrecs, l’assemblea ha aprovat la modificació dels Estatuts per tal d’adaptar-los a la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’administració local (LRSAL). L’assemblea també ha donat compte de la situació econòmica de la Mancomunitat amb l’aprovació dels comptes generals i les liquidacions de pressupost dels exercicis anteriors.

La Mancomunitat de La Beguda es va crear el 23 de novembre de 2009 i té com a principal òrgan de govern i d’administració l’Assemblea General formada part representants dels tres ajuntaments, així com un representant de l’AMPA Beguda Alta, de la Societat Recreativa Begudenca i de l’Associació de Vilatans de La Beguda. La creació de la Mancomunitat va representar un esforç comú de totes les parts per millorar les condicions i els serveis dels vilatans d’aquest nucli amb una situació particular i atípica donat que pertanyen a tres municipis i a tres comarques diferents: Sant Esteve (Baix Llobregat), Masquefa (Anoia) i Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires