Canvi de presidència a la Mancomunitat de La Beguda

Enric Carbonell, alcalde de Sant Esteve Sesrovires, serà el primer vicepresident i tresorer.

La Mancomunitat Intermunicipal de La Beguda Alta va celebrar ahir l’Assemblea General en la qual s’ha procedit al canvi de presidència i vicepresidència, així com dels càrrecs de secretari i tresorer. Anualment es renoven aquests càrrecs de manera rotativa entre els tres ajuntaments que integren la Mancomunitat: Sant Esteve (Baix Llobregat), Masquefa (Anoia) i Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès).

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, assumeix a partir d’ara i pel període d’un any la presidència de l’ens, en substitució de l’alcalde de Sant Llorenç, Àlex Jover, que ha estat nomenat vicepresident segona. La primera vicepresidència correspon a l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, que també ha estat designat tresorer.

A banda de la renovació de càrrecs, l’assemblea ha aprovat la modificació dels Estatuts per tal d’adaptar-los a la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’administració local (LRSAL). L’assemblea també ha donat compte de la situació econòmica de la Mancomunitat amb l’aprovació dels comptes generals i les liquidacions de pressupost dels exercicis anteriors.

La Mancomunitat de La Beguda es va crear el 23 de novembre de 2009 i té com a principal òrgan de govern i d’administració l’Assemblea General formada part representants dels tres ajuntaments, així com un representant de l’AMPA Beguda Alta, de la Societat Recreativa Begudenca i de l’Associació de Vilatans de La Beguda. La creació de la Mancomunitat va representar un esforç comú de totes les parts per millorar les condicions i els serveis dels vilatans d’aquest nucli amb una situació particular i atípica donat que pertanyen a tres municipis i a tres comarques diferents: Sant Esteve (Baix Llobregat), Masquefa (Anoia) i Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix