El PSC Baix Llobregat s’interessa sobre la situació de l’Hospitalet Moisès Broggi

Imprimeix

La diputada Eva Granados ha formulat diverses preguntes a respondre per escrit pel Govern.

Fa poques setmanes, el comitè d’empresa de l’Hospital denunciava la insostenible situació de les urgències i la situació límit en el nombre de personal administratiu i sanitari que ha d’atendre cada cop a més població. La situació que estan patint els professionals i usuaris de l’Hospital Moisès Broggi per les retallades que el Departament de Salut preocupa al Partit dels Socialistes del Baix Llobregat (PSC). És per això que la diputada Eva Granados ha registrat diverses preguntes a respondre per escrit per part del Govern.

La diputada del Baix Llobregat ha preguntat al Conseller Ruiz sobre l'evolució de la plantilla de l'Hospital, sobre l'evolució pressupostària i el contracte del Servei Català de la Salut amb el centre, i sobre l'evolució del nombre d'urgències, consultes externes, altes i intervencions quirúrgiques i temps mitjà d’espera per als serveis sanitaris de l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

Segons el comunicat del PSC del Baix Llobregat “ens hem volgut fer ressò d’aquesta situació i de les reivindicacions dels professionals que en els darrers dies han protagonitzat diferents mobilitzacions preguntant sobre la proposta d'acomiadament de setanta professionals del centre sanitari. Centres de referència com l’Hospital Moisès Broggi, impulsat pels i les socialistes a la Generalitat, han esdevingut fins ara la garantia d’igualtat d’oportunitats i qualitat dels serveis públics davant la crisi econòmica i social que pateixen els ciutadans i ciutadanes. Si des del Govern de CiU i ERC es continua retallant, el servei i l’atenció esdevindran realment insostenibles.”

Redacció / Foto: Arxiu