Nous atacs contra diverses seus de CDC al Baix Llobregat

Imprimeix

Sant Feliu de Llobregat i Viladecans s’han vist afectats per actes vandàlics.

Diverses seus de Convergència Democràtica de Catalunya de les quatre demarcacions han patit una nova onada d’atacs, algunes per segona nit consecutiva. A més, de la seu d’Olesa de Montserrat, tal que va informar La Premsa del Baix, les seus de Sant Feliu de Llobregat i Viladecans s’han vist afectades pels actes vandàlics de persones no identificades. El més greu ha estat al local de Terrassa, on uns vàndals han llençat un contenidor en flames contra el vidre de l’oficina, que s’ha trencat i ha provocat un incendi a l’interior. També hi ha hagut atacs a una dotzena de seus més: a Mataró (on s’ha llançat un còctel molotov), Vilassar de Mar, el Masnou, Berga, Manresa, Vilanova i la Geltrú, Sabadell, Mollet, Cambrils, Banyoles i Lleida.

En la majoria de casos són vidres trencats, danys a les façanes i pintades amb frases relacionades amb l’enderroc del centre Can Vies, del barri de Sants de Barcelona. Entre els missatges que han aparegut hi ha, per exemple, “Si Can Vies va a terra, el poble en peu de guerra”, que han pintat a la seu de Sant Feliu de Llobregat -foto-.

En un comuniciat partit “lamenta i condemna els atacs, presentarà les denúncies corresponents davant dels Mossos d’Esquadra.”

Redacció / Foto: Convergència Sant Feliu