El PPC celebra el seu acte principal en el Baix Llobregat al Prat

Imprimeix

El candidat popular a les europees, Santiago Fisas, va dir que “no permetrem que aquestes siguin les últimes eleccions europees a Catalunya”.

El Prat de Llobregat va ser escenari ahir de l'acte principal de campanya del Partit Popular de Catalunya (PPC) en el Baix Llobregat. Van participar el candidat del PPC, Santiago Fisas, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i el president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo.

El candidat del PPC a les eleccions europees, Santiago Fisas, va afirmar que “no permetrem que aquestes siguin les últimes eleccions europees a Catalunya”. “I tampoc permetrem que ens treguin el nostre dret a ser espanyols i europeus, ni que ens obliguin a renunciar al que som”, va afegir. “Si Catalunya s'independitza ningú ens tirarà d'Europa, ens quedarem fora automàticament”, va advertir. Fisas va manifestar també que “només el Partit Popular treballa per seguir sent forts a Espanya, impulsant junts Europa”. “Els únics que garantim la fortalesa necessària per defensar els interessos d'una Espanya unida i plural”, i va afegir destacant que “és l'hora de treballar junts, no de la separació ni divisió.”

Fisas va demanar el vot per al PP perquè “només el Partit Popular pot garantir un millor futur per a Catalunya, ni els socialistes que ens van ficar en la crisi econòmica ni els separatistes que ens han ficat en la crisi independentista el poden fer. Votar PP és votar perquè continuï la recuperació”. Aprofitant la visita al Baix Llobregat, el candidat al Parlament Europeu, va destacar les infraestructures desenvolupades gràcies a les aportacions del Govern d'Espanya i la Comissió europeu:“avui podem dir que aquestes infraestructures són un model d'èxit gràcies a la pertinença a Espanya i a la Unió Europea”. Per acabar, Fisas va remarcar que en aquestes eleccions “cal triar entre tornar al passat o apostar pel futur, entre els quals ens van portar a la crisi o seguir el camí de la recuperació. Votar al PP és votar per crear ocupació, per sortir de la crisi, per seguir sent espanyols i europeus.”

Per la seva banda, la presidenta del Partit Popular Català, Alicia Sánchez-Camacho, va assegurar que “CiU i ERC ho diuen dret a decidir, però és un parany, perquè en realitat és obligació a renunciar”. En aquest sentit, va manifestar que “per això en aquestes eleccions ens juguem molt, perquè no anem a renunciar ni a ser catalans, ni a ser espanyols, ni a ser europeus i no volem que ningú se senti estranger a la seva casa” i va afegir que “ningú vol una torre de Babel de 75 països independents, només la volen els separatistes”. Així mateix, Sánchez-Camacho va afirmar que “estem fent el nostre treball, estem tornant a l'Europa de la prosperitat i ningú ens va a parar. Ni ens van a parar els socialistes de la crisi ni els convergents de la separació”. Per això, va assegurar que “tot vot que el 25 de maig vagi al Partit Popular serà el vot de la unitat i la recuperació.”

Sánchez-Camacho també va assenyalar que “tant de bo els catalans tinguéssim un president com Feijóo, que ha reduït el dèficit i el deute i no ha hagut de recórrer al pla de proveïdors”. “Mas no governa i només busca excuses per fracturar Catalunya”, va afegir. Així mateix, va recordar que “Artur Mas, que no governa i es permet donar lliçons al Govern d'Espanya, va demanar el rescat per a Espanya i ja és hora que demani perdó a tots els catalans i a tots els espanyols per la seva irresponsabilitat. D'haver-se dut a terme el que Mas proposava, les pensions s'haurien reduït un 20% i les prestacions socials un 40%”. D'altra banda, la presidenta del PPC va destacar en la seva intervenció que “amb els seus plantejaments impossibles, en contra de la democràcia i la llei, a Mas li passarà el mateix que a Ibarretxe, que va perdre moltes alcaldies a favor de Bildu. A CiU li passarà el mateix amb ERC. El front independentista, amb Mas dient que ells són els que donen la cara, comença ha esquerdar-se.”

Redacció / Foto: PPC