Lluïssa Moret ja és la nova alcaldessa de Sant Boi

Imprimeix

La seva elecció dóna continuïtat a l'acord de govern subscrit a l'inici del mandat pel PSC i ICV-EUiA.

Lluïsa Moret i Sabidó és la nova alcaldessa de Sant Boi de Llobregat. Ahir al matí es va celebrar a Can Massallera de manera consecutiva dues sessions extraordinàries del Ple municipal, on s'ha fet oficial la renúncia de Jaume Bosch al càrrec i ha estat proclamada la nova alcaldessa de la ciutat.

Lluïsa Moret, membre del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya, va ser escollida amb 14 vots. També han optat a l'elecció Marina Lozano (PP, 5 vots) i David Parada (PxC, 3 vots), i hi ha hagut 3 vots en blanc. Després de la votació Lluïsa Moret ha estat proclamada com a nova alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, ha promès el càrrec i ha rebut el bastó de comandament de mans del seu antecessor.

L'elecció de Lluïsa Moret dóna continuïtat a l'acord de govern subscrit a l'inici del mandat pel PSC i ICV-EUiA, que té com a resultat el Pla de ciutat 2012-2015 amb tres grans prioritats en l'acció de govern: la recuperació de l'economia i l'ocupació, la cohesió social i la qualitat democràtica.

La nova alcaldessa és llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en psicologia social, i ha cursat màsters en tècniques i processos d'investigació social i en investigacions i estudis de gènere.

Molt vinculada als moviments de dones, ha treballat al sector públic i al sector privat en el disseny i posada en pràctica de programes estratègics de serveis socials i comunitaris. Abans de ser alcaldessa ocupava el càrrec de tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania a l'Ajuntament de Sant Boi, on és regidora des de l'any 2007.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi