PPC inicia la campaya de les eleccions europees a Castelldefels

Imprimeix

Alicia Sánchez-Camacho: “el 25M elegirem entre seguir avançant en la recuperació econòmica o fer un gran pas enrere”.

La presidenta del Partit Popular, Alícia Sánchez-Camacho, va afirmar ahir al vespre en l’acte d’inici de campanya de les eleccions europees a Castelldefels que “el 25M elegirem entre seguir avançant en la recuperació econòmica o fer un gran pas enrere”. En aquest sentit, ha assegurat que “escollirem entre les reformes de la recuperació d’España o la volta a l’Espanya enfonsada i a  punt del rescat de Zapatero, Rubalcaba i Valenciano”. Així, va destacar també que “queda molta feina per fer i la farem amb la confiança que estem en la bona direcció: la dels 7.000 nous llocs de treball diaris i les 200 noves empreses que s’obren cada dia a Espanya avui.”

D’altra banda, Sánchez-Camacho va destacar que “fins i tot Martin Schulz, el candidat del grup socialista europeu a presidir la Comissió en aquestes eleccions, ha felicitat al Govern espanyol per les seves reformes i per la recuperació” i va afegir que “Si Schultz votés a España, no sé si votaria a Valenciano o a Cañete”. Per a Sánchez-Camacho, “el Partit Popular és el partit del treball, de la recuperació econòmica i el que garantirà la unitat d’Espanya.”

El candidat del PPC a les eleccions europees, Santi Fisas, va afimar que “no permetrem que aquestes siguin les últimes eleccions europees en les que els catalans tinguem dret a vot”. També va manifestar que “no permetrem que ens treguin el nostre dret a ser espanyols i europeus, que ens obliguin a renunciar al que som”. En aquest sentit, el candidat del PPC va assegurar que “només el Partit Popular garanteix la fortalesa necessària per defensar els interessos d’una Espanya unida i plural. Només si estem units a Espanya, serem respectats a Europa.”

Redacció / Foto: PPC