Dos espluguins seran candidats per Ciudadans a les europees

Imprimeix

Es tracten de Laura Benito i de Luis Fernández del Campo, que es presenten amb el número 35 i 42 respectivament.

Laura Benito, que està vinculada a Ciutadans des de 2012, ha estat responsable d'organització a Esplugues de Llobregat i és l’actual portaveu del grup de treball del partit polític al municipi baixllobregatí. A més, ha cursat estudis de treball social, psicologia i direcció i gestió de Pimes. D’altra banda, Luis Fernández del Campo, nascut a Santander i establert a Esplugues, està lligat al partit des de la seva creació l'any 2006 i és membre del Consell General de C’s. És llicenciat en ciències econòmiques i empresarials i actualment compagina la seva activitat política amb la de consultor Social Media.

El tercer candidat, tal com va avançar La Premsa del Baix, és el cornellanenc Jorge García Mulet, que concorre a les eleccions europees amb el número 45. García Mulet, nascut a Calaceite (Terol), està vinculat a C’s des de la seva creació l’any 2006 i actualment és el responsable de C’s en el grup local de Cornellà del que va ser un dels fundadors. A més, es va presentar com a número 45 en les llistes de C’s per a les eleccions autonòmiques de 2012 i com a número tres en les municipals de 2011 a l'Ajuntament de Sant Just Desvern.

Javier Nart, a Sant Feliu

Al candidat al parlament europeu per Ciutadans (C’s), Javier Nart, farà una roda de premsa el diumenge 11 de maig a les del matí a l’estand de C’s de Sant Feliu de Llobregat a la “Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat”.

Redacció / Foto: C's Esplugues